İletişim ve Sipariş Hattı
0 (332) 236 36 61
bilgi@konyagulmutfagi.com
Konya Düğün Pilavı Olmadan Asla!

Konya'nın düğünleri meşhurdur. Pilavı daha da meşhur. Eğer Konya'da evlenecekseniz veya Konyalı bir kız alacaksanız, düğünde Konya pilavını şimdiden sipariş vermeniz gerekir. Geleneksel bir adet olarak düğünlerde verilen yemeklerin içerisinde Konya pilavının yeri çok ayrıdır. Kendine has bir yapılış tarzıyla diğer pilavlardan ayrılan ve lezzetiyle Türkiye'yi saran Konya pilavı, Gül Mutfağı firmasının deneyimli Konyalı aşçıları tarafından ağızlara ve Konyalılara layık bir şekilde yapılmaktadır.



Konya düğün pilavı sırdır!

Herkes Konya düğün pilavı yaptığını iddia eder ama onun asıl tarifindeki sır, erbaplarında saklıdır. Bu sır bilinmeden asla kıvamı ve tadı tutmaz. Bu nedenle doğru kişilere Konya düğün pilavının yaptırılması gerekir. Konya'da uzun bir sürede yemek fabrikası olarak nam salan şirketimiz, deneyimli ve tecrübeli aşçıları sayesinde ağızlara layık bir Konya pilavı yapmaktadır.



Hijyen bizim farkımızdır!

Konya düğün pilavı ve diğer yemek çalışmalarımızda gıdaların hijyenliği, mutfak ve mutfakta kullanılan araçların hijyenliğine dikkat edilmektedir. En taze gıdalar kullanılarak yemeklerimiz yapılmakta ve müşterilerimize sunulmaktadır. Konya'nın en iyi firmalarına hizmet veren şirketimiz, düğünlerde de geleneksel bir lezzet olarak sunulan Koya düğün pilavını usulüne uygun bir şekilde yapmaktadır. Düğünlerde servis ve dağıtım işlerini de üslenerek, düğünde mükemmel bir ikramın eksiksiz şekilde sunulmasını sağlamaktadır.

Tasarım ve Teknoloji :
X KAPAT
Sipariş Ver - Teklif İste